eet.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

    Bookmark and Share

     


     
    Geen inspiratie vandaag?
    Weet je niet wat klaargemaakt?
    Maak gebruik van de zoekfunctie
    om een recept op te sporen:
    Google

    TIP: maak gebruik van de
    emailalert box hieronder
    om je op de hoogte te
    houden van nieuwe recepten !
     
    recept: feestelijk parelhoen

    Feestelijk parelhoen


    ingrediënten Voor 4 personen:

    1 parelhoen
    50 g boter
    2 dl room
    1/2 citroen
    1 potje veenbessenconfituur
    bladerdeeggebakjes
    peper
    zout


    Het parelhoen aan de binnenkant goed kruiden met peper en zout
    en het gedurende 25 tot 35 minuten gaar laten braden
    in een gesloten pot in een voorverwarmde oven van 200°C.

    Het vlees nu en dan met het braadvocht overgieten.

    Als het parelhoen bijna gaar is, het bakvocht ontvetten en de helft van de room toevoegen.
    Wanneer het vlees helemaal gaar is, de andere helft van de room samen met het citroensap door de saus roeren.

    Warm opdienen met aardappelkroketjes en veenbessenconfituur in een garnituur van bladerdeeggebakjes.
     

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl