eet.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

    Bookmark and Share

     


     
    Geen inspiratie vandaag?
    Weet je niet wat klaargemaakt?
    Maak gebruik van de zoekfunctie
    om een recept op te sporen:
    Google

    TIP: maak gebruik van de
    emailalert box hieronder
    om je op de hoogte te
    houden van nieuwe recepten !
     
    recept: Ananas-kokoscake met rumrozijnen

    recept: Ananas-kokoscake met rumrozijnen


     100 gram rozijnen
     1 dl witte rum
     schijven ananas
     200 gram zachte boter
     snufje zout
     200 gram witte basterd suiker
     theelepels citroensap
     eieren
     175 gram bloem
     50 gram gemalen kokos
     cakevorm 28 cm
     keukenpapier

    In pan rozijnen met rum aan de kook brengen.
    Laten afkoelen.
    Ananas klein snijden.
    Oven voorverwarmen op 150°C.
    Cakevorm invetten.
    In zeef rozijnen laten uitlekken.
    Droogdeppen met keukenpapier.
    Cakebeslag maken.
    Gemalen kokos samen met bloem door het beslag scheppen.
    Rozijnen en ananasstukjes door beslag doen.
    Beslag overdoen in de vorm, bovenkant glad strijken.
    In midden van de oven 1¼ uur goudbruin bakken. 

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl