eet.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

    Bookmark and Share

     


     
    Geen inspiratie vandaag?
    Weet je niet wat klaargemaakt?
    Maak gebruik van de zoekfunctie
    om een recept op te sporen:
    Google

    TIP: maak gebruik van de
    emailalert box hieronder
    om je op de hoogte te
    houden van nieuwe recepten !
     
    recept: Gevulde aardappel met roerei

    Gevulde aardappel met roerei


    2 personen

    * 2 grote aardappels
    * olie
    * boter
    * 3 eieren
    * peper en zout
    * 3 eetlepels slagroom
    * 50 gram gerookte zalm of hamblokjes
    * ½ eetlepel gehakte peterselie
     
    Boen de aardappels schoon en dep ze droog.
    Bestrijk ze met olie en leg ze op het rooster in de oven.
    Schakel deze in op 200°C en pof ze in 60 minuten gaar.
    Neem de aardappels uit de oven en snijd het kapje eraf.
    Neem met een lepel zoveel kruim uit de aardappels tot er nog een wand van 1 cm over is.
    Kruim voor b.v. aardappelpuree bewaren.
    Bestrijk de binnenkant met wat boter en zet de aardappels terug in de oven.
    Klop nu de eieren met peper, zout en room los.
    Smelt een klein klontje boter op een laag vuur en schenk de eieren in de pan. Strooi de zalm of ham en de kruiden erover en laat het ei al omscheppend bijna helemaal stollen.
    Neem de aardappels uit de oven en schep het roerei erin en garneer eventueel met een takje peterselie. 

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl