eet.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

    Bookmark and Share

     


     
    Geen inspiratie vandaag?
    Weet je niet wat klaargemaakt?
    Maak gebruik van de zoekfunctie
    om een recept op te sporen:
    Google

    TIP: maak gebruik van de
    emailalert box hieronder
    om je op de hoogte te
    houden van nieuwe recepten !
     
    recept: Honing chocolade met rice crispies

    Honing chocolade met rice crispies


    * marsrepen
    * 125 gram boter
    * eetlepel klaverhoning
    * 75 gram rice-crispies
    * 200 gram melkchocolade

    Bakvorm 27x20 cm goed invetten.
    Marsrepen in stukjes snijden.
    In braadpan de mars en 100 gram boter en honing met garde al kloppende zacht laten worden.
    Rice-crispies erdoor roeren.
    In bakvorm uitstrijken.
    In koelkast 2 uur laten opstijven.
    Grote pan water aan de kook brengen.
    Kleine pan erin zetten.
    Chocoladereep erboven in stukjes breken en 25 gram boter toevoegen.
    Laten smelten en door elkaar roeren.
    Over rice-crispies schenken en met vork opstijven.
    Nog 1 uur laten opstijven en dan in 24 stukken snijden. 

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl