eet.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

    Bookmark and Share

     


     
    Geen inspiratie vandaag?
    Weet je niet wat klaargemaakt?
    Maak gebruik van de zoekfunctie
    om een recept op te sporen:
    Google

    TIP: maak gebruik van de
    emailalert box hieronder
    om je op de hoogte te
    houden van nieuwe recepten !
     
    recept: Kipfilet in roomsaus

    Kipfilet in roomsaus

     
    (2 personen)
     
     440 gram kipfilet
     ½ liter kippebouillon
     ? slagroom
     1 volle eetlepel bloem
     25 gram boter
     
    Breng bouillon  aan de kook en laat kipfilet erin glijden.
    Na een kwartiertje haal je het eruit en snij het in gramote dobbelstenen.
    Laat boter smelten in een pan en roer de bloem erdoor.
    Zet pan daarna voor enkele minuten van het vuur om de bloem te laten garen.
    Giet nu een deel van de bouillon in de pan en zet deze terug op het vuur.
    Al roerende zoveel bouillon toevoegen tot een gladde saus.
    Proef de saus en doe er peper en zout bij.
    Op het laatst de slagroom erbij.

    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl