eet.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

    Bookmark and Share

     


     
    Geen inspiratie vandaag?
    Weet je niet wat klaargemaakt?
    Maak gebruik van de zoekfunctie
    om een recept op te sporen:
    Google

    TIP: maak gebruik van de
    emailalert box hieronder
    om je op de hoogte te
    houden van nieuwe recepten !
     
    recept: Bretoense appeltaart

    recept: Bretoense appeltaart

    Dit is een heel eenvoudig recept, waarmee je in een mimimum van tijd en heerlijke Franse taart maakt. Geen 'tarte Tatin', maar een echte appeltaart uit Bretagne.

    Ingrediënten:

    drie grote appelen
    100 gram roomboter
    150 gram kristalsuiker
    1 zakje vanillesuiker
    3 eieren
    50 gram maiszetmeel
    1 vel bladerdeeg

    Bereiding:

    schil de appelen en snijd ze in fijne schijfjes

    meng in een kom de (zachte) boter,
    de eieren, de suiker en het maiszetmeel tot een glad mengsel,
    voeg de vanillesuiker toe

    leg het bladerdeeg in een taartvorm,
    schik de appelschijfjes erin
    en overgiet met het mengsel

    plaats in een voorverwarmde oven van 180°C

    na 30 - 40 minuten heb je een heerlijke Bretoense appeltaart,

    smakelijk!

     

     

     




    Reacties

    Commentaar
    Jouw naam/bijnaam
    Website url
    E-mail
    Je Punt profiel
    Hou mij op de hoogte
    Ik wil op de hoogte gehouden worden
    Dit is een verplicht veld
    Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl